Välj en sida

Unohtumattomia patikointiretkiä Kreetalla

Unohtumattomia patikointiretkiä Kreetalla

Voimaannuttava Mindfulness- ja patikointiviikko Kreetan aurinkoisessa Paleochorassa

Koe mindfulness-harjoitusten ja leppoisten patikointien vaikutus kehossa ja mielessä. Nauti jylhänkauniin luonnon vehreydestä, perehdy saaren historiaan ja kulttuuriin. Aterioillamme maistelemme lähituotettua terveellistä kreetalaista ruokaa.

Asumme pienessä viihtyisässä rantakaupungissa Paleochorassa Kreetan lounaisrannikolla Oreia-hotellissa, http://oreia.gr/hotel/index/en.html

Viikolla sinulla on aikaa tutustua myös kaupunkiin, istuskella kafeniossa lukemassa kirjaa ja seurata pikkukaupungin elämänmenoa.

Päiväohjelma

Aloitamme päivät mindfulness-harjoituksilla ja aamiaisen jälkeen lähdemme päivän patikoinneille. Patikoinnin lomassa teemme läsnäoloharjoituksia ja pidämme välipalatauon, joskus myös uimatauon. Patikoinnin päätteeksi nautimme yhteisen lounaan paikallisissa tavernoissa ja illansuussa kokoonnumme vielä rauhoittavaan mindfulness-harjoitukseen. 

Krios-ranta – Agios Jannioksen kirkko – Vienan ranta

Ajamme lyhyen matkan Krios-rannalle ja samoilemme hiekkateitä pitkin korkealla meren yläpuolella Agios Jannioksen pienelle kirkolle. Jatkamme kiemurtelevia polkuja pitkin Vienan lahdelle, siellä pidämme uima- ja välipalatauon. Lounaan nautimme Krios-rannan tavernassa.

Spaniakos – Azogires – Anidri

Ajamme Spaniakoksen kylään ja patikoimme polkuja pitkin Azogireksen kylään, missä pidämme tauon kyläkahvilassa. Jatkamme matkaa ja näemme vanhan suljetun luostarin, jolla on pitkä ja kiehtova historia.

Elafonissi

Ajamme Kreetan lounaisrannikon tärkeimpään luostariin Chrissoskalitissaan. Luostarivierailun jälkeen patikoimme rantapolkuja ja hiekkateitä pitkin Elafonissin laajoille hiekkarannoille.

Voutas – Grammeno-ranta

Tänään matka vie meidät ylös Voutaksen kylään Paleochoran pohjoispuolella. Patikoimme pienen vuoren harjannetta pitkin, ympärillemme levittäytyy näköala yli viereisten laaksojen. Pidämme tauon oliivipuiden siimeksessä ja päätämme patikoinnin Grammenon rannalle virkistäviin aaltoihin.

Anidrin rotko – Anidri – Paleochora

Lähdemme patikoimaan suoraan hotellilta rantaa pitkin itään päin. Kuljemme Anidrin rotkoa ylös jo tuttuun kylään ja kyläkafeniossa pidämme kahvi/teetauon. Jatkamme polkuja pitkin yli pienen vuoren aina takaisin Paleochoraan. Illalla kokoonnumme läksiäisillalliselle.

Voimaannuttava viikko osaavissa käsissä

Viikon monipuolista mindfulness-harjoittelua ohjaa kokenut mindfulness-ohjaaja Erja Lahdenperä. Harjoittelun ohjauskielenä on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä englanti. Patikkapoluilla oppaanasi on Fysimeran kokenut, monipuolisesti Kreetaa tunteva luonto-opas Anna Meurling.

Mindfulness- ja patikointiviikon hinta on 1260 € jaetussa kahdenhengen huoneessa, yhdenhengen huoneen lisä 160 €. Hinta sisältää lentolippuja lukuun ottamatta kaikki kuljetukset, majoituksen aamiaisineen, patikointipäivien välipala/kahvi/teetauot, patikointipäivien lounaat sekä tervetulo- ja jäähyväisillallisen, kaikki mindfulness-harjoitukset, patikointioppaan opastukset sekä matkanjärjestäjän Fysimera Oy:n opaspalvelut.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut anna@fysimera.com Ryhmä on pieni, korkeintaan 15 osallistujaa, joten se täyttyy pian.

Lentoyhtiö Norwegian myy juuri nyt edullisia lentolippuja tälle viikolle. Ilmoittaudu ensin Annalle ja varaa sen jälkeen lennot Haniaan.

Lämpimästi tervetuloa!