Välj en sida

Unohtumattomia patikointimatkoja Kreetalle

Kreetan patikointipolut kutsuvat taas!

Kreeta on täynnä upeita patikointireittejä ja kokoamme nyt omat suosikkimme saarella ja aloitamme uuden sarjan patikointiviikkoja ”Best of Crete”, jotka koostuvat näistä omista suosikkeistamme.

Kantavana ajatuksena on että majoitumme pääosin yhdessä paikassa ja patikoimme kunkin alueen parhaat polut.
Ensimmäinen viikko toteutetaan syyskuussa Sfakiassa. Sieltä löytyvät ehdottomat suosikkimme, Loutro ja sen ympäristö, sekä tietenkin valkoiset vuoret ja Pachneksen huippu.
Olemme myös alkaneet tutkia muita Kreikan saaria ja tänä vuonna on myös ohjelmassa toukokuussa Samos ja myöhemmin testataan myös Karpathoksen saari.

 

Sydämellisesti tervetuloa Kreetan poluille!

 

Keväistä kukkaloistoa ja aavoja merenrantoja, kiemurtelevia aasinpolkuja, vuorten rinteiden ja uljaiden rotkojen rauhaa säestyksenä vuohikellojen kalkatus ja haukan lento taivaalla – kaikkea tätä tarjoavat patikointimatkamme Kreetalla, tällä ikiaikaisella, kauniilla saarella.

Patikointimatkoillamme tutustut sekä saaren luontoon, kuin myös Kreetan värikkääseen historiaan ja omintakeiseen kulttuuriin.

Tapaat lämminsydämisiä kreetalaisia ja maistelet paikallista terveellistä ja herkullista ruokaa kylätavernoissa.

Järjestämme patikointimatkoja lähtien helpoista samoiluista keväisessä kukkaloistossa aina vaativiin vuoristovaelluksiin. 

Kaikki matkat on suunniteltu viikon mittaisiksi kokonaisuuksiksi, mutta voit varata myös yksittäisiä loma-aikatauluusi sopivia patikointipäiviä. Järjestämme myös erikseen patikointimatkoja valmiille ryhmille.

Työskentelemme ilman välikäsiä joten matkamme ovat hintansa arvoiset. Varaa edullinen lentolippu niin me huolehdimme lopusta!

 

Halutessasi apua lentolippujen varaamisessa – ota yhteyttä!

Tervetuloa Kreetalle!

Olle & Antti ja Susanna

 

Patikoinnit!