Unohtumattomia patikointimatkoja Kreetalle


Päivät käyvät taas pikkuhiljaa pidemmiksi ja pidemmiksi, Kreetalla kukkivat jo mantelipuut.
FYSIMERAn väki toivottaa kaikille hyvää ja liikunnallista vuotta 2017, tuokoon se mukanaan monia ihania patikointimatkoja.
Alkavan vuoden patikointikalenteri on nyt päivitetty. Lämpimästi tervetuloa kanssamme kauniin Kreetan upeille poluille!

 

Keväistä kukkaloistoa ja aavoja merenrantoja, polveilevia aasipolkuja, vuorten rinteiden ja uljaiden rotkojen rauhaa säestyksenä vuohikellojen kalkatus ja haukan lento taivaalla – kaikkea tätä tarjoavat patikointimatkamme Kreetalle, tälle ikiaikaiselle, kauniille saarelle.

Patikointimatkoillamme tutustut sekä saaren luontoon, kuin myös Kreetan värikkääseen historiaan ja omintakeiseen kulttuuriin. Tapaat lämminsydämisiä kreetalaisia ja maistelet paikallista terveellistä ja herkullista ruokaa kylätavernoissa.

Järjestämme patikointimatkoja lähtien helpoista samoiluista keväisessä kukkaloistossa, trekkauksia etelärannikolla ja hiukan vaativampia vuoristovaelluksia Kreetan eri vuoristoissa. Kaikki matkat on suunniteltu viikon mittaisiksi kokonaisuuksiksi, mutta voit varata myös yksittäisiä loma-aikatauluusi sopivia patikointipäiviä. Järjestämme myös erikseen patikointimatkoja valmiille ryhmille.

Työskentelemme ilman välikäsiä joten matkamme ovat hintansa arvoiset. Varaa edullinen lentolippu niin me huolehdimme lopusta!

Annan artikkeli: Kämmekät Kreetan keväässä, lue lisää!

Annan artikkeli: Juhannusaatto Samarian rotkossa, lue lisää!

Annan artikkeli: Kun Kato Zakrosta esiin kaivettiin!

 

Halutessasi apua lentolippujen varaamisessa – ota yhteyttä!


Tervetuloa Kreetalle!
Anna ja Olle Meurling